Om Os

HISTORIE

SP Bitum har 2o års erfaring med påføring af membraner. De første erfaringer blev gjort i Tyskland hvor SP Bitum’s direktør Jørn Sand Poulsen dengang arbejdede med opbygning af sokler og fik kendskab til værdien af vandtætning. Denne viden blev bragt med til Danmark, hvor vi har haft stor succes med at udføre fugt- og vandtætningsmembraner på såvel offentligt som privat byggeri. Vores arbejde udføres af faglærte / certificerede medarbejdere og vi sætter en stor ære i at udføre
kvalitetsarbejde.

Vi vil meget gerne med på sidelinien i projekt/ opstartsfasen for at bidrage til det bedst mulige resultat, da vores praktiske erfaring giver os mulighed for at se faldgruber , som kan lette byggeriet og give et godt og solidt fundament.
Vi samarbejder tæt med produkt leverandører for at sikre, at vi leverer et optimalt og korrekt produkt hver gang vi leverer en ydelse. Sp Bitum følger til stadighed med i den nyeste forskning omkring betonkonstruktioner og vandtætningsløsninger.

Vi ønsker at være førende på det Danske marked både hvad angår rådgivning som udførelse i praksis. Med erfaringer fra begge sider af skrivebordet ser vi os selv som særdeles kompetente både tidligt i rådgivningsfasen og følger projektet til mål til levering af et godt og levedygtigt produkt. Bisnode Danmark a/s har tildelt os en dobbelt rating som AA kreditværdighed. Det er vi stolte af.

ARBEJDSOMRÅDER

Vi udfører fugt og vandtætningsmembraner på kældervægge, P-dæk, svømmehaller, udligningstanke, spejlbassinner og drikkevandsbassiner mm.
Som noget nyt har vi med godt resultat udført midlertidige membraner for at sikre et tørt byggeri. Det betyder at håndværkere kan arbejde uden at være generet af regnvejr. Og bygherren får en bonus i form af et tørt byggeri.
Vi kan også udføre membraner på broer og veje som sikrer en lang levetid på vej/ bro mm. Et spændende arbejdsområde er udførelse af antigrafitti behandling for eksempel ved motorvejsrastepladsernes toiletbygninger.

SPONSORATER


Direktør Jørn Sand Poulsen har stor interesse for
motorsport og er for tiden aktiv
som formand for Brovst Speedway Klub,
hvor meget af fritiden tilbringes.

Mikkel Brøndum AndersenTobias Vangsted Thomsen